Jeg kommer til å avholde kursserier på Kapp Næringshage. Disse vil bli annonsert her på hjemmesiden og via Facebooksiden Psykiater Kragh Nyhus. Følg med der når det gjelder temaer, kostnader og påmelding.

Gjennom mange år har jeg holdt kurs og foredrag for ulike grupper. Da jeg ledet Spesialavdeling for stemningslidelser på Reinsvoll hadde vi undervisning for hele pasientgruppen to ganger ukentlig, noe jeg hadde hovedansvaret for. Videre har jeg deltatt som underviser og medarrangør av over 10 Lærings- og Mestringskurs i regi av Bipolar foreningen. Ideen her er å bruke undervisning vekslende med gruppesamtaler, dette for å gi bedre læringsutbytte.

Jeg har også mye erfaring med undervisning av helsearbeidere, av studenter i sykepleie (grunnutdanning og videreutdanning) og videre undervisning av leger i spesialisering.

Hvis du/dere er interessert i et foredrag/kurstilbud kan du/dere ta kontakt via e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 90929324 slik at vi sammen kan komme frem til et tilbud.